Wednesday, March 9, 2011

LOG OUT, GO OUT!!!

This is an awareness campaign by Mass Communication students, SEGi University College, Kota Damansara.

Main objective of this campaign is to encourage online addicts to come out and engage in healthy activities.
• Encouraging addicts to engage themselves in fun activities and enjoy themselves.
• To remind them that there are more in life apart than Facebook.

They will have futsal competition, wall climbing and skateboard competition. Great prizes are waiting for you people. Come out and have a healthier and challenging life.

Skateboarding Competition - Open to all you pro skaters out there.
Date: 19th March 2011 (Saturday)
Registration fee: RM5/per person
Prize: RM150 (1st place)
Format: Unknown yet
Venue: MBSA Extreme Park, Section 13, Shah Alam

Online form will be upload soon (pls check back here again)

5 comments:

Anonymous said...

makin lama makin rendah prize untuk effort skater yang berpenat.

Anonymous said...

agreed but kena tgk gak sapa yg organised n who they proposed to.

Johny said...

yes setujuk

but then sblum ni pernah ke SeGi kolej buat event extreme sports. So maybe depa tak tahu.

Anonymous said...

aku terkejut ni dah zaman semua pun naik. tapi prize value tak naikkan apa jaddah pun. Organizer... announce lah prize value gempak sikit... carik sponsor properly... kalau tak sempat, cadangkan tangguh event je. or maybe ini semua untuk keutamaan semangat yang sihat. so kira bonuslah bagi mereka yang menang dapat duit sikit dan have fun saja. kalau aku jalan-jalan ke SEGI onthe way balik skate dan ternampak duit seratus kat bus stop sorang-sorang nanti.... aku akan tunggu 24 jam di situ. kalau takde sapa ambik duit tuh... aku kutip dan kasik kat pemenang tuh. boleh tambah sikit on behalf aku. cheers all.... peace.

omar said...

bagi la yg muda2 masuk comp ni...yg tua2 support, sng kn...

Ads Inside Post