Saturday, April 10, 2010

NO SELECTION @ ZON PANTAI TIMUR!!!

Just got news from the management that they don't have selection for East Coast Zone (Zon Pantai Timur - Pahang, Kelantan, Terengganu). But you guys still have the chances to compete at Kiara next weekend on 17th - 18th April.

Saya baru dapat info dimana tiada sebarang pertandingan pemilihan diadakan untuk Zon Pantai Timur (hanya Zon Utara dan Tengah sahaja). Kepada mereka yang masih ingin bertanding sila dtg ke Skatepark Sementa Klang sebelum pukul 3pm (jika sempat) hari ini ataupun sila daftar untuk pemilihan di Kiara pada minggu depan. Harap Maklum.

3 comments:

Skaterix said...

hanya zon pantai timur saja ka yg di beri kelonggaran untk ke Mont Kiara?

bagaimana pula kalau skaters dari Zon Utara?adakah boleh jugak?

Anonymous said...

actually zon zon ni tak perlu ikut ic...org Kl or sabah nak masuk zon Utara pun buleh....cuma baut zon sebab nak utamakan org2 yg dekat ngan kawasan tersebut...actually comp pemilihan zon zon ni open utk sesiapa pun..tak kisah dari negeri mana....

utk mereka yg gagal di zon utara hari ni masih lagi buleh mencuba utk compete di Kiara nanti...kelebihan pemenang utk zon ialah mereka dpt tiket terus ke final dan tak perlu utk masuh saringan di Kiara nanti...

Skaterix said...

baru aku faham...
kira mana2 peserta yg xpuas hati dengan run dia masa kt zon utara nak cuba skali lg boleh la try di Mont Kiara nnt..

Ads Inside Post