Wednesday, March 24, 2010

PENANG X JAM 2010 RESULT

1st - Koya Miyasaka
2nd - Azreen Azman
3rd - Idzham Rahman

Congratulations to all!!! Click HERE to view the contest photo taken from Shahrul Reezwan

6 comments:

Anonymous said...

aku tak sangka yang Youth Park tu ada kaitan dengan Lottery Club. Hahahahahahahaha.selama ni aku skate kat skate park yang dibina dan di maintain oleh lottery money.terbaik!

Anonymous said...

then sama gak if kita pi makan kat kenny Rogers, Berjaya Resorts, KDE, Kiara Equestarian CLub, Sports Toto. Informatics, SUN newspaper, some property development tu semua bawah Syarikat BERJAYA CORPORATIONS

http://www.berjaya.com/

Anonymous said...

Wendy's, Starbucks pun bawah Berjaya...korang rasa depa rolling ak dari duit TOTO SPORTS...???

Anonymous said...

chill, chill aku cuma t`kejut bila si nyonya tu kata skate park kat situ under duit lottery club. aku ingatkan KBS. aku igt kerajaan negeri. apa pun aku tak boikot atau apa-apa sebab kat Penang ni ada 2 'skate park' saja. haih. kenapala kat sini tak ada park mcm kat Sabah, Shah Alam, Putrajaya? By the way, Star Bucks dgn Kenny Rogers aku xmakan ah. mahal. Star Bucks terang-terang under Israel walaupun mmg ada sj brand bwh Israel. no offense. Go Illuminati Skate Team.

Hana Ayame said...

Comel la winner skate tu ;P

skater_penang said...

wei...rottery laa....bukan lottery..rottery tu club2 owang kaya yg handle youth park tula....bukan club toto...hahahaha pa la...

Ads Inside Post